Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ID och PASS

Bekräftelse är inget vackert ord

men nog så nödvändigt många gånger för att vara

på den säkra sidan om att inte någon ljuger om

vem den är…

Ken Cassel
1/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 16:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
...och ändå fungerar det inte alltid...man har ju hört att vissa har fler än en identitet...
2017-06-03

  anits VIP
Så sant!
2017-06-02

  objekt3
Bekräftelse är inte ett fult ord?
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel