Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan *2

Är trött på att vänta

väntan är oumbärlig

du blir oumbärlig

situationen blir oumbärlig

allting stannar upp

Är trött på att vänta

men väntar ändå




Fri vers av Malin Johansson
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-09-29 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.