Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken varje dag

Du kanske hör hur regnet
slår mot fönsterblecket
och det får dig omedvetet att
längta till varmare dagar

Kasta bort den känslan!
Ersätt den med dina egna intryck
Slut dina ögon
Bestäm dig för att ha solsken varje dag!




Fri vers av Pierre Ström
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-08 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström