Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill vara tillsammans med mig

så finns det ett pris att betala då jag är en ande
i en flaska
Den som kan förverkliga alla dina drömmar som
ömmar när du ligger och sover naken
i endast en sleeppower
Ge dig en helkroppsmassage all over
Men först måste du ta bort korken på flaskan
så att jag kan komma ut
För hur ska jag annars kunna ge alla dina önskningar
behag
Ge ditt liv lite mera mening och lite mera krut
Ge dig allt det där som du vill ha för att kunna må
riktigt bra
För hur ska jag annars kunna göra din dag
med ett lyckligt slut
Så ta bort korken nu, är du snäll
Har varit instängd här länge nog nu…

Om du vill vara tillsammans med mig?!

Ken Cassel
9/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-09 11:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Kul med lite fantasier...
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel