Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall hud

och hon ligger där
naken
blödande
mot en kall hud
som vänder sig bort




Fri vers av liz
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-09-29 23:56



Bookmark and Share


  Markattan
Ger mig kalla kårar...! Tragiskt, men väldigt bra.
2004-12-06

  *Jenny*
men bra!
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz