Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors pilar

Karin märkte inte när Amor ifrån skuggorna vid träden
sköt en kärlekspil rätt in i hennes rygg
För efter det tog Amor genast skydd medan Karin själv
plötsligt började känna sig både kåt och stygg
För nu så pirrade det i hela kroppen
Hon tyckte att varenda man som hon mötte på
var riktigt snygg
Tyckte att livet kändes helt toppen
För det var då som en av dessa tjusiga herrar kom fram
till henne och sade
Jag tyckes mig känna igen dig
För vad var det du hette nu igen

Arin säger Karin

Mannen tittar då lite fundersamt på henne och tillar
Men K-åt då?

Karin ler stort medan hon svarar blygt
Ja, lite…

Amors pilar!

Ken Cassel
20/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel