Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha hela paketet

med allt vad det innebär om jag håller någon kär
Pussar och kramar, smek och kel
Allt det där som gör gott för ens själ
Slippa känna en massa ensamhet
Det som ingen i längden vill ha
Men får jag inte hela paketet när jag är kär i någon
kan det lika bra va
För ensamhet i tvåsamhet gör ju inte den endaste
människa glad
Inte mig i alla fall
För jag har redan fått min beskärda del av den
så att det räcker och täcker
Så aldrig mer tänker jag hamna i den situationen
då det helt går bort…

Jag vill ha hela paketet!

Ken Cassel
22/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel