Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga och dumma bortförklaringar

köper jag inte
Går jag inte på
Det är nästan så att den personen försöker knulla
min hjärna och tro att jag är dum i huvudet
Som om jag inte skulle fatta någonting av vad den
personen håller på med
Men då har den personen helt fel och borde istället
rådfråga sig själv om sin egen hjärna
För det är så genomskinligt och oförskämt att hitta på
en dum bortförklaring istället för att säga en sanningen
Att den inte orkar eller vill träffas
För det hade jag kunnat ta
Istället blir man bara irriterad då den personen bara har
fått en att känna sig som en böld i arslet
Och det är ju inte så speciellt snällt, tycker jag
Men det som går runt kommer alltid tillbaka
Det borde den personen ändå veta vid det här laget
Så allt är bara så sorgligt, trots allt...

Dåliga och dumma bortförklaringar!

Ken Cassel
25/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-25 05:55



Bookmark and Share


  objekt3
"helvete" ksmb
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel