Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle naturligtvis uppskatta om du kom

I bleka blickar synes ingenting
Ett kallt leende på frusen vänlighet

Tätt tryckta i ett rum med kristallkrona
känner ingens närvaro
Kan bara se hur dyrt deras hus var
Över tre miljoner

Är glad och nöjd efteråt
men hur var det under tiden?
I bleka blickar är svaret trevligt
I kalla leenden var det fint

Önskar bakom plånboken
önskar att de ville gå hem
De har ju ändå betalat tre miljoner för det

Men den frusna vänligheten
har lett hela kvällen

\'\'Välkommen tillbaka\'\'




Övriga genrer av sara-alice
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-05-25 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart