Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot kvällningen

Ja mörkret faller varje kväll

Så inget löfte ingår att vi tvåbenta

slipper undan allt trassel

Fast den längtan jag hyste

efter att få dessa prövningar

var nog lite överdriven

Ångrar mig lite nu




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-01 15:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Längtan, ånger, smärta är ofrånkommligt brickor i livets spel
2017-07-03

    ej medlem längre
Alla har nog sitt att bära, ingen slipper undan bekymmer, men gott om man tar sig igenom utan att pressas för hårt!
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP