Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats tårar


Tyar inte mer Karl-Oskar

Den första mannen

var läkande

till en början

Men hade hybris

av att erövra

det andra könet

som råkade befinna sig

på hans arbetsplats

 

Den andra mannen

där var attraktionen

så stark att folk omkring

nästan blev generade

Han skulle iväg

på utbildning

och jag kände på mig

att han inte klarar sig

utan en kvinna

 

Mkt riktigt blev han 

kvar där och slog rot

med en kvinna

och när rottrådarna

växer till sig

då är tiden för sen

att titta bakåt

 

Verkar som att jag

föredrar katter

numera då de är

så kärleksfulla

och rymmer aldrig

på någon längre

utflykt

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-05 14:51



Bookmark and Share


  ULJO
Dikten slår an tonen av självvald ensamhet efter ett liv av erfarenhet.
2017-11-17

  Eva Langrath VIP
Tycker om din ton i dikten
2017-07-15

    ej medlem längre
Katter är fina djur och trevligt sällskap!
2017-07-06

  Nils-Robert
En dikter om bittra erfarenheter.
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP