Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt drivvedshjärta(kanske verkar lite märkligt)

”de kanske verkar lite märkligt att jag hör av mig såg här,
men jag ville bara höra du vill ta en kaffe någon gång?
jag vet att det kanske är lite sent att komma med den frågan nu.”
visat 00:00
*
ibland minns jag konturerna av natten
under ditt tak.
i mitt drivvedshjärta blir
det tillfälliga en femte hörnsten,
du har en närvaro i mig.
en som till känsla liknar längtan till
rummet som en gång öppnades.
för att abrupt stängas.
lika abrupt.
*
"är lite sent att komma med den frågan nu?"
visat 00:01




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-05 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström