Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog lång tid

Det tog lång tid
En väldigt lång tid
Innan jag förstod
Förstod hur lång tid som gått

Det tog lång tid
För mig att inse
Det jag ser är inte vad du ser

Det tog lång tid
En väldigt lång tid
Innan jag såg vad du såg

Det tog lång tid
En väldigt lång tid
Innan jag insåg att tiden inte räcker till




Fri vers av Machete Man
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-06 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man