Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är då jag är lycklig

 

När jag sitter i mörkret på en klippa
Med en eld som sprakar och kastar sken
När den sista lilla biten av solen faller
Från horisontens utbredda kant
Och när du är med mig då
Det är då jag är lycklig


När jag är bakom ratten i en hyrd bil
Med Roxette strömmande ur högtalarna
När jag skrålar och för en sekund spelar
Luftgitarr som om vore jag galen
Och när du sjunger med då
Det är då jag är lycklig


När jag haft en lång dag på jobbet
Kommer hem och lägger mig på soffan
När jag bara vill ligga och se på Fringe
Tillsammans med dig och katten
Och när du föreslår det då
Det är då jag är lycklig

När jag är i ett plan på väg till Ibiza
Med bomullstussar utanför mitt fönster
När förväntan om det som kommer
Pirrar i min mage som fjärilar
Och när du reser med då
Det är då jag är lycklig

När inget annat finns i hela världen
Inga krig och inget jobb och ingen annan
När ingenting betyder något längre
Bara här och nu i ögonblicket
Och när du ler mot mig då
Det är då jag är lycklig

Det är då




Bunden vers av Nico Zasha Kroik
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-08 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik