Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden




orden faller ur mitt huvud

bokstäver sprids över golvet

blandas om av vinden

tills inget går att förstå





Fri vers av zaphod
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-26 09:20



Bookmark and Share


  GrönDemon
Klar favorit
2006-06-13

  Helene Månsson
kristallklart! /Helene
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod