Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångaren

Under det andra världskriget som gick hamnade den
stora bomben i ett kärr utan att brinna av
Blev till en sömngångare
Och trots att människorna har försökt att hitta den
vet ingen om vart den är än idag
Men en dag kanske någon stöter på den och råkar
väcka den då den inte lär bli så glad
!!!BANG!!!
Eller så sover den bara vidare ännu ett tag då den
som hittar den kanske hinner desarmera den
Oskadliggöra den
Men vad fan vet jag?!

Sömngångaren!

Ken Cassel
12/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 11:42



Bookmark and Share


  objekt3
Lesk
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel