Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man dör

så är det klart att man flyger upp till himmelen och börjar
att dansa på molnen nedanför
då solen ständigt skiner på en i det endaste kör
Precis som det sig bör
För vad gör lite sol då man är död och helt cool
Inte så mycket
Inte mycket mer än att man kan bli lite brun om hyn
Men vad gör det om man ser lite färgglad ut då man
som ängel räddar någon stackars självmordsbenägen sate
därnere i byn…

Det är klart att man flyger upp till himmelen när man dör!

Ken Cassel
14/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel