Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 fragment. som vanligt uppskattas all form av konstruktiv kritik.


(VI)Ljudet som knallar är dörrar som stängs.

Längst en nött strand kommer något smärtsamt
plötsligt fram,
frustrationens mörka skratt bubblar upp
ett åskväder.
Ljudet som knallar är dörrar som stängs.
Historien får en törn, som inte berättas
men finns där, en skugga i ett hörn.
Tjuter likt ett billarm en lördag morgon.
Vid strandbanken springer en
språklig fjärilseffekt fram,
ilar som krusningarna går över ordens yta.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 182 gånger
Publicerad 2017-07-24 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström