Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


röd smärta

 

 

min afrikanske pojkvän hänger upp och ner på styltor. vakterna tvingar honom till volter och kroppsvisitation. hans lår är lite smalare och kortare än mina, men fasta. mina vita vågar vakterna inte nypa i.

vi hinner aldrig ses för det är jul snart och jag har stökat till det så hos min syster. en fjärdedel av rummet måste avgränsas med myggnät så att jag kan kasta in mina sängkläder. sedan är det disken, som samlats i drivor och vakar. allt stök är rött.




Prosa av Nanna X
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-26 23:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har inte ens tänkt vad skonummer, liksom tankar o hunger efter hummer, ens om trollet ditt är av plast, kattens klo klöst ett hjärta vasst, om en ovän var en dummer.
2017-07-27

  i af apa
röd är moder afrikas jord. den drog kanske in över drömmen? härligt, men också smärtsamt absurd.
2017-07-27

  objekt3
upp och ned på styltor en stark början

röd disk ett starkt slut


En liten historia.
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X