Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack till TrollTörnTrappan för inspiration läs gärna även perspektivfönster I


perspektivfönster II

 

prålet är en maktsymbol

praktvillan en klassresesymbol

för en man född i ett fattigt torp

med sex syskon


vi var dockor

en söt och en begåvad

serverade småstadens societet

i vita förkläden

 

aldrig tillräckligt bra

aldrig tillräckligt bra

aldrig tillräckligt bra 

 


nu städar vi

alla ytor

är det någon som är avundsjuk

finns det mesta av välståndet

att köpa på Kupan 




Fri vers av Nanna X
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-27 20:39



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
...snarare anti-inspiration, emedan jag anser prål & prakt blott blir makt(symboliskt) för dem som ser det så - inklusive herren här, vars historia du visserligen fått mig förstå mycket bättre nu, likaså dockornas perspektiv, vilkas slit & sensibla charm ingalunda tycks ha lönat sig - åtminstone ej på samma vis...
2017-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Regn skur trasor...
2017-07-28

    ej medlem längre
Jag har jobbat på kupan
2017-07-27

  objekt3
<3
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X