Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicerar några av mina alster från soclerdricka.nu, 2008-04-26


Månfolk

Jag ska fånga en ängel
att bada naken med
på vår egna måne

Solen, vinden och vattnet
ska jag låta spela för oss

Sikta hoppet
mot eiffeltornet
om han lämnar mig




Fri vers av Torkade rosor
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-31 10:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kul lek med kemnneth gärdestads berömda lyricarader.
2017-08-05

  Poeten Salvador VIP
Du gestaltar känslor fint
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor