Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2006-03-31


Om ett misslyckat lyckande eller tvärtom

Mina tomma ord
och meningslösa rader

kan de fungera

nå fram
påverka

etsa sig fast
fylla ut ihåligheterna

ge ett budskap
inte bara tecken

mätta ögon
tyckas om

eller bara...

göra mig själv mer sorgsen?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-31 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor