Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-12-01


Rättstavad kärlek

Man kan inte älska någon
som inte finns

Inte du, men jag

Det är patetiskt att hata någon
som inte existerar

Jag älskar dig i alla fall, fast du sa åt mig

Det är acceptabelt
att drömma om någon

Mardrömmar?

Men inte ens det enklaste stavningsprogram
kan visa understruket i blodrött
på osynlighet

Kan du se mig?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli sedd är viktigt i en relation - annars så existerar man ju inte.
Bra frågor du ställer i din text, de rannsakar på djupet.
2017-08-02

    ej medlem längre
Berörande önskan.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor