Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-09-15


Vingar av ett förlorat kuddkrig

Än kunde ögonen försöka
Blinka bort sanningen
När läpparna ljuger

Som din reptilvassa tunga
Vars formade ord
Med betydande mening,
Jag alltid gick på
Lika beskt som dina sura utrop

Och när ditt hjärta
Blåljuger för min sargade själ
När luften gnager hål i mig
Och jorden fräter sår
Lögner som vill förgöra oss

Vi kan inte lita på dig,
Om du inte litar på oss
Ett oskyldigt lamm
Som vargen sliter upp
Tänder som en gång bet i min hals
Även om det bara var en dröm

Och vi kan inte bygga vingar
Även om vi länsar kudden på fjädrar




Fri vers av Torkade rosor
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-01 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor