Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja rätt

Du har sökt skydd i berget säger du.
Är det mot mig?
Vet du inte att berget och jag är ett?
Vi är partners.
Så välkommen in säger jag.
Men om du ångrar dig och vill till skogs i stället
där gläntor glimmar
förstår jag dig.
Där är inte som här
där du gjuter in dig
för att bli fri.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-02 09:30



Bookmark and Share


  Lily Lisbon
jag älskar denna så mycket
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist