Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-05-27


Kärlekens vidunder hoppar ut från ett berg 1

Så som daggen rinner längst
jordgubbsplantans stamm,
så pärlar svettdropparna längst min ryggrad.

Så som marken skakar
vid en jordbävning,
pirrar det i min mage.

Så som ett stjärnfall
stannar tiden,
förseglas våra läppar i en kyss.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-03 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor