Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-05-27


Kärlekens vidunder ut från ett berg 3

Med tungan
målar du ett hjärta runt min navel

Med andetag som hettar
blåser jag liv i ditt inre

Och besöker din exploderande rymdvärld
varje sekund

Med lekande fingrar
som smeker din nacke

Så skört att ett rosenblad driver dig till extas




Fri vers av Torkade rosor
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-03 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor