Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt alster, 2005-05-27


Kärlekens vidunder hoppar ut från ett berg 5

Varje stund
ska du få veta att jag älskar dig

Varje natt
ska jag ge dig slängkyssar
från andra sidan sängen
för att visa att jag saknar dig

Varje morgon
ska jag väcka dig med kyssar
och smeka bort håret ur ditt ansikte




Fri vers av Torkade rosor
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-03 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor