Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragment 10. som vanligt uppskattas all form av konstruktiv kritik.


(X)Pressad mellan vassa dikter

Finner ett rött spår i en av dina böcker,
fragmentet sticker fram likt en
torkad blomma.
Pressad mellan vassa dikter dyker
det röda upp mellan orden
som om alfabetet skurit sig självt.

Slås av detta, hur det verkar vara
så att även orden måste blöda för
att bli uppskattat, uppmärksammat.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-04 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här för den talar direkt till mig, språket är vackert och det finns en enkel och självklar trovärdighet som jag uppskattar mycket.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström