Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten att älska

Rätten att älska

Vem du vill

Borde vara

Självklar

Bortom alla tvivel

Hela vägen

Fram

Tills dess

Att det kommer

Till

En aktiv

Narkoman




Fri vers av Torkade rosor
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-05 11:37



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Tydligt innehåll med ett överraskande avslut. Tycker om!
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor