Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extasen av en intimitet

Jag vill känna dig

så intimt och tätt inpå

att ett skrapsår

längst med ryggen

sitter som en smekning

över min kind

samtidigt som mitt hår

fastnar i väggen

när du tränger in

i mig




Fri vers av Torkade rosor
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-10 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Het, sinnlig, frän sensualism..
2018-12-18

  Ewelina Mann
Grym!
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor