Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm


Jag ska skära bort dig från livets märg och kasta ut ditt lik på gatan

Du är en parasit

En pesthärd

En gisslande farsot

Vik hädan! Eller smaka på mitt brinnande svärd

Min här av eldstormar och blixtnedslag




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-15 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en storm av utplånande ilska slår din dikt ner kraftfullt!
2017-08-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ovationer,jubel och kanonåskapplåder för detta mästerligt utplånande stycke
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt