Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplever mig som fördomsfri men i ögonblick påminner hjärnan mig att det är en bit kvar. Känner ledsamhet


Ofri

När jag vek om hörnet mötte jag dem
Ett ungt par gåendes nerför backen
Kanske på väg hem

En kort stöt i mitt sinne
Känsla av skuld och skam
Det sitter något kvar i mitt minne

De vandrar hand i hand
Skrattar och ler
Kan vara från något annat land

Passerar nära min kropp
Känner deras värme vandra förbi
Får en impuls och gör stopp

Nyfiken följer jag deras gång
Nu kysser de varandra
Känns som jag bevittnar en kärlekssång

Att jag tittar spelar ingen roll
De kramar ömt varann
Männen går sen åt skilda håll




Fri vers av Gronman
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-18 10:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En ögonblicksbild av kärlek visad på öppen gata!
Måste vara befriande att inte behöva smussla.
2017-08-18

  Öknens Ros VIP
Människor är nog fortfarande kvar i tänket att det ska vara en man och en kvinna som ska leva ihop. Numera ser man ju att par av samma kön också kan älska varandra, men att det fortfarande känns "konstigt" att det är så. Men det har ju gått framåt vad gäller det här området.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman