Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VäGrA

Vägra bli kopia,
vägra bli reklam.
Våga istället att vara annorlunda.
I dagens samhälle finns mycket skit,
Bli inte en av dessa.
Bit ihop du klarar det.
Att låtsas vara någon annan.
Det tjänar ingenting till.
När hjärtat och själen gråter för hur du förstör.
Din kropp är din egen,
du har ett svar inom dig.
Och du är ansvarig för hur du mår.
Bli inte media hora för att synas.
Du har kompetens för att lyckas.
En vacker kropp och ett vackert ansikte
tynar tyvärr bort en vacker dag.
Men alla kunskaper i ditt huvud.
Följer med dig till din sista dag

© Brown
Copyright 2000




Fri vers av Lene
Läst 279 gånger
Publicerad 2004-10-01 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet