Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte är positiv är du då automatiskt negativ. Varför så ofta ytterligheterna.


Fristående


Han en sån där negativ jävel!
Om han ändå kunde vara lite positiv.
Just en skön juvel.

Om hon nån gång kunde lyckas!
Det vore verkligen på tiden
Att hon alltid misslyckas.

Nu måste du välja
Vill du vara med pappa eller mamma?
Barnet står tyst och försöker svälja

Stå inte bara där och va olycklig
Ryck upp dig! Kom igen nu.
Om du ändå kunde vara lite lycklig.

Nå! Svara är du för eller emot?
Du äger inte längre svaret.
Vet att bakom frågan ligger ett hot

Numera mäter vi saker i svart eller vitt
Du vill inte den leken leka
därför står du oskyddad i dess mitt.




Fri vers av Gronman
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-18 14:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, varför alla dessa ytterligheter? Så trött på dom. :(
2017-08-20

  Fulbergarn
Regnbågen gäller
annars utesluter
det ena det andra

Bra


2017-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och fundera på!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman