Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kommer fram om natten

för att suga ditt blod de små svinen
Och de ser inte skillnad på någon som svart eller vit
eller gul eller röd då de lever på vårat blod som sitt levebröd
Ond bråd död
De vill bara suga ut vårat blod som i en synda flod
Och inte fören det är för sent är det vi som fattar
eller förstår hur dessa blodsugande vägglöss
i våran närhet består
Får det att krypa över hela kroppen
De små krypen är där smått osynliga
Någon har kommit hem med dem till en efter att de har
varit utomlands och fått de med sig
Visst är livet många gånger helt toppen
En dans på rosor…

Dom kommer fram om natten
De små svinen
Och tro nu inte att de bockar och bugar eller för dig
tar av sig hatten
Fan, vad det kliar över hela kroppen
Bäst att ställa sig i duschen i väntan på att få hjälp
ifrån värden så att vi någon gång kan få det här
problemet ur världen...

Ken Cassel
27/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-27 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel