Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt jag blev ett vi

Jag beställer ull ifrån England på morgonen idag
i ett desperat försök att inte sakna dig hela tiden
15 ord på fem dygn är för lite för mig
men de smeker min själ som ett kärleksrött siden

Veckor blir till månader för mig utan dig
vet du om att det har gått ett kvartal av ett år
sommaren flög iväg utan att förverkliga drömmar
kyligare vardagar skaver på mig som ett sår

Vi fick varandra tillslut ändå, du och jag
det var nog inte riktigt tänkt men det bara blev så
fastän tillfället var fel är jag lycklig med dig
det är väl sånt som kärleken styr över då och då

Avståndet är egentligen inte så jättesvårt för mig
men jag letar ett nytt hem i smyg i din stad
kom hit och låt mig få fira dig på din födelsedag
lägg din hand i min och se hjärtan placeras på rad




Fri vers av Torkade rosor
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-31 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor