Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blää, smörig poesi av allra högsta graden. Men orden är sanna och ärliga, så det får väl duga-


Ge mig andetag och alkohol


Jag finner inga ord
som kan beskriva
ensamheten

I en värld av människor
finns endast jag

Och en rädsla för vad som väntar
gör det svårt att andas normalt

Jag letar och jag letar
från en sönderslagen kompass

För dörren till dig
är livet för mig




Fri vers av P.J
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-28 13:25



Bookmark and Share


    Rimsmeden
Jag tror att om du kan hitta dig själv är du aldrig ensam! Lita inte på att bara du öppnar dörren till en annan individ så löser dina problem. De kan tvärom bli värre. Lita först och främst på dig själv.
Mvh :)
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J