Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans färg är orange

Den färg vi kallade brandgul när jag var barn
blanda lika delar kärlek och glädje
känn dess sötma
låt den lysa
låt den dofta
som en nyskalad apelsin

Håll lyckan i din hand
låt den inte slösas bort
den starka viljan
vi är oövervinnerliga

Lyckans färg är orange.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-03 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pricken över i lyckans färg! Tack
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP