Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reagerade med oro denna gång när Hesa Fredrik ljöd klockan 3 Reaktion på orostider eller bara normal reaktion på upplevelsen av något som avbryter vardagen.


Hesa Fredrik

Klockan klämtar inte ännu
men mörka toner ljuder ändå

Klockan tar ännu ett steg
olycksbådande Fredrik ljuder

Olyckbådande och skrämmande
länge sen jag kände så

Påminner om tider av oro
lidande och död

Ruskar av mig känslan
ännu är det inte dags

Vi lever här och nu
men något har jag känt




Fri vers av Gronman
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-09-04 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman