Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte oproblematisk med föräldrar. Kärleken som aldrig fick fäste. En livslång saknad Att leka tillsammans, dela glädje, skratt och närhet är något som man som liten söker. Pappa visade så tydligt sin kärlek till Hasse och Tage att jag tidigt blev smitta


Pappa Lasse och Hasse

En liten pojke som växer
söker sin pappa
Se mig
Led mig
Trösta mig
när jag känner mig liten
Lek med mig
Kom nära mig
men för min skull
Men barnet i skuggan
lever med en osäkerhet
En livslång saknad
korta stunder av glädje
Radiostunder med Mosebacke Monarki
Skrattade åt Lindeman
Det var en gång en gube
vi kände glädje
vi skrattade tillsammans
Ögonblick av glädje
pappas varma sida
Tack Hasse för barnaskratt
ha det nu gott hos Tage
Det finns säkert plats
för skratt i
Änglamark eller Himlajorden
om du vill




Fri vers av Gronman
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-12 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin hyllning till glädjen och olika förebilder. :-)
2017-09-18

  Öknens Ros VIP
Att minnas de lyckliga stunderna, en glädje i sig.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gronman
Gronman