Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Ge mig ord som jag ej hörde
och ljus som jag ej såg.
Låt kärleken rida på åtråns våg.

Låt mig få möta någon jag alltid gick förbi
och att vi i djupet varsnar.
Ett jag, ett du, ett vi.




Övriga genrer av Cecilia Andersson
Läst 356 gånger
Publicerad 2004-10-02 00:38



Bookmark and Share


  *Jenny*
fin den här tycker jag!
2004-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson