Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans mellan pillerna

Knaprar en verklighet jag inte greppar,
pumpar adrenalin i blodsprängda ådror.
Fixar dagen när jag snortar synvillor.
Svävar över en äng med grönaste gräs
jagandes den röda draken.
Snusar sömn likt en kokt stekare.
Slocknar




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-10-02 00:46



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
intressant text... och mycket intressanta uttryck!
2004-10-25

    Göte Holmlund
..snortar synvillor..var ett bra uttryck
2004-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson