Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållen

Du kan somna här
om du lovar - bara för ikväll
rör vid min hand
håll den inte
Gå snett bakom
aldrig
bredvid

och du viskade
för att inte skrämma
en oroad kropp

jag lät det ta fäste
lyssnat till godnatt
och godmorgon
trampat upp samma spår
Ditt namn blev viktigare än mitt

Nu går du framför
tvekandes
ryckandes
i otakt bakom dig
vill bromsa
men kanske inte ge upp

I dina snöspår
slutar jag leta
ömma vanor
godmorgon
godnatt





Prosa av erme
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-18 21:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångad essens, snyggt
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme