Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


tangera


i närheten av nära, just nu, just här
det enda som skulle kunna stoppa detta
förstörande
inom mig, denna gråt som drar sig
ända ner i magen
vore ett annat nedbrytande -
och hur många gånger har inte \"håll om mig\" kommit att betyda något annat?
något nedrivande
där varje vidrörande är en krosskada
och en upplösande tillfredställning

allt jag begär;
berör mig utan att röra mig

allt det här
bara ett revolutionerande behov




Fri vers av sotlugg
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-29 02:12



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
Gillar särskilt ordlekar och vändningar som
"i närheten av nära"

och

"berör mig utan att röra mig"

Speciellt den sista raden är extra välfunnen och landar mjukt inuti mig ikväll.
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg