Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar om

Vi vaknar vi sover, vi lever
Tittar upp mot himlen, vi ber
För när mörkret tar över
Känslan försvinner
Minnen brinner bort
De säger enkelt, Livet är kort.
Simpelt inget är givet
tillfällighet, klart jag är girig.
givmild, samtidigt.
vi vet att när det är tid
vi somnar om, och vaknar aldrig igen
sista natten, i min säng
vill inte sova mer, vill bara ner
till ställen där allt är bättre än bibel texter




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael