Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud


Med blicken fäst

.

Du andades in i min själ
precis då jag tänkt ge upp
jag stod där på höjden, längst ut
med blicken fäst över vattnet

glittrande, precis som jag föreställer mig himlen




Fri vers av Mejja
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-05-29 11:38



Bookmark and Share


    NoMi F
den här dikten är
djup och får mig att
känna
Du skriver om höjder
hav, det får mig att förstå
Fint skrivet
2006-06-05

  Tassan
smärtsamt vackert! det vackra livet andades hopp i sista sekunden. vilken stark och fin text.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja