Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lomtalanítás, en traditionell återvinningsdag i Budapest när alla får ösa ut sitt skräp på gatorna och finna nytt. Foto av Nanna X, Budapest.


Återvunnen återfunnen

 

Skor i rabatten

återrealisation

av gamla tider

 

Själv kör jag åter

i gamla spåren och

däckmönstren repas

 

Smärtan är min nu

bygger nya kraftkällor

repar och helar

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 422 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-01 08:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ja, tänk om man kunde göra så med allt skräp som man ältar där inne. Fast då skulle någon annan kanske hämta upp det ju. Tja - är det kanske så det funkar.
2017-10-08

    Lars Gullberg
Tar med mej den här idag. som eftertanke åt mina djupdykningar


2017-10-08

  Anya VIP
Denna tyckte jag om. Bra rytm och innehåll. Känns ändå hoppfullt med repar och helar. En lite annorlunda text från din penna. Jag gillar det.
2017-10-06

  i af apa
detta att även återvinna/finna ord tänker jag på som ofta hittar underliga ord i huvudet på varierande språk, tisdag heter nog ked på ungerska... fin text till bild.
2017-10-05

  TrollTörnTrappan VIP
Bra bild på trasig telefon bland finare fasader... Måtte varit en kul dag?! trots djupt repeterad smärta.
2017-10-01

  Goraxy 89 Orion VIP
AB Återvinning - Man kan göra verkliga fornfynd där! Som jag som hittade en jättegammal gnistmottagare (radio) modell Marconi. Men jag lyckades nog inte få den att fungera, trots att jag fick hjälp av en pensionerad (lågspännings) tekniker.

Smärtan fick också jag leva med senare (och reporna) !!!
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X