Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem igen

I helgen åkte jag till gamla gator
Jag sökte nya vanor

En glimt av ett ny-gammalt
Byggde på känslorna jag samlat

En scen som inte blev som jag tänkt
Min mun kände sig kränkt

Beroende av beröring från honom
Ville lägga verkligheten bakom

Har nu ovisshet på känn
Men jag vill åka dit igen.




Bunden vers av misslyckad perfektionist
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-02 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misslyckad perfektionist