Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsdistortion...

"... Jag kan ha varit här i bara några sekunder eller i flera dagar. Kan­ske för all­tid.  Jag vet inte längre.
     Se­kunder, mi­nu­ter, timmar?
     Inget, absolut inget, betyder ändå sådana begrepp. Tiden, så som jag känner den, upphör att exi­ste­ra. Utan något att hänga upp dess gång på, går den inte längre att mäta.
     Och hur länge varar egentligen ett enda litet ögonblick av bottenlös fruktan?
     En sekund, en minut, en timme, eller ett helt liv?
     Jag vet in­te.
     Det känns som om min belägenhet har varat, och kommer att vara, för evigt."

Ur Det Vita Snäckskalet
av Björn Solum




Prosa av Björn Solum
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-04 07:11



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra skrivet, jag kan relatera.


Var tydligen inte riktigt uppdaterad, så kul att du gett ut en bok, och grattis till det fina omdömet!
Har du exemplar själv till försäljning? Inte för att jag har råd just nu, men kanske sen.


2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum